Netti on pullollaan toinen toistaan ihanampia reseptejä. Suurimmasta osasta hyväksi testatuista resepteistä saamme kiittää aktiivisia bloggaajia. Ja jos löytyy vähän kielitaitoa niin saa vielä suuremman hyödyn internetistä löytyvistä resepteistä. Esimerkiksi amerikkalaiset ja englantilaiset leivonnaiset maistuvat suomalaiselle, mutta he käyttävät hieman erilaisia raaka-aineita kuin mihin suomeassa ollaan totuttu. Piimä on yksi hyvä esimerkki, sitä tulee usein esimerkiksi suklaakakkuihin. Toinen usein resepteissä näkyvä aine on "shortening" mikä on eräänlainen kasvisrasvapohjainen margariini. Suomalainen leivontamargariini käy yhtä hyvin. Mittayksikötkään eivät tuota päänvaivaa kunha tulostaa itselleen muuntotaulukon. Senkin löytää netistä. Mutta ne suklaabrowniesit! Kaikki alkoi siitä kun etsin sitä parasta reseptiä kyseisille leivoksille. Mikään perussetti ei kelpaa, joten amerikkalaiset sivustot vetivät puoleensa. Silmämääräisesti selattuani luvattoman paljon reseptejä läpi, päädyin yhteen joka vaikutti hyvältä koska se sisältää runsaasti aitoa suklaata ja siihen tulee pisteeksi i:n päälle kuorrutus. Mutta eihän homma siihen jää, vaan nyt kehittelen kakkua jossa yhdistyy nämä parhaat mahdolliset suklaabrowniesit valkosuklaajuustokakkuun. Saas nähdä millainen tulee!