Tämä valtavan kokoinen ja täyteläinen suklaakakku on saanut jo monta esiintymistä blogissani. Se on vakiinnuttanut asemansa kysytyimpänä kakkuna. Ei mikään tavallinen täytekakku, koska tämä kaloripommi kätkee sisäänsä kilon verran voita ja toisen mokoman suklaata. Hyytyy jääkaapissa aika kovaksi, ja tämä kakku vain paranee kun se saa seistä useamman tunnin huoneenlämmössä ennen tarjoilua. Joskus laskeskelinkin huvikseni kalorimäärän kyseiselle kakulle, ja tulos oli yli 18 000 kcal. Tosin siitä syö ainakin 30 vierasta, vaikka amerikassa tämän kokoiset kakut luokitellaan 16 hengen kakuiksi... Painoa on tosiaan se 4,3kg niin aika isot palat tulisi! Suunnitelmissani olisi kokeilla samaa kakkua valkosuklaisena, haasteeksi voi tosin tulla valkosuklaan pehmeä koostumus verrattuna alkuperäisen reseptin tumman suklaan kovuuteen. Koristeeksi kömpi tällä kertaa kakun päälle sokerimassalisko.

 

Vasen kuva otettu salamalla ja oikea kuva ilman.