Sain vapaat kädet tehdä äitini syntymäpäiville kakun, jota en ole aiemmin tehnyt. Limeä en ole käyttänyt koskaan aiemmin yhdessä maitotuotteiden kanssa, joten se piti ilman muuta kokeilla. Täyte koostuukin lempeästä mascarpone juustosta, vispistä, limemehusta sekä limenkuoresta. Pinta on niinkin yksinkertainen kuin värjättyä limonadia. Lumihiutaleet on valkosuklaata, mallin löysin Kinuskikissan sivuilta (kiitos!) ja onnistuin jopa temperoimaan suklaan niin että se kesti huoneen lämpöisenäkin käsittelyä. Uusi hieno marmorilevy pääsi siis tositoimiin. Tositoimiin kyseinen marmorilevy pääsi myös kun kokeilin ensimmäistä kertaa isomaltoosin käsittelyä, ja kakun keskellä oleva sokeriruusu on tehty juuri siitä. Kyllä ne sokerityötkin onnistuvat kotioloissa kun käyttää ripauksen luovaa hulluutta ja aimo annoksen kärsivällisyyttä. Sormenpäät kärsivät kyllä kuuman sokerin käsittelystä, mutta kukapa sormenjäljillä mitään tekee?