Oli todella nopea kakku valmistaa! Kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä on 3 munan kaakaokakkupohja; tilavuudeltaan saman verran kananmunia ja sokeria, sekä perunajauhoa ja noin ruokalusikallinen kaakaojauhetta. Munat ja sokeri vaahdotetaan, sekaan lisätään varovasti perunajauho-kaakaoseos. Kaadetaan voideltuun 20cm halkaisijaltaan pyöreään vuokaan ja paistetaan 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kakkupohja halkaistaan kolmeen osaan. Täytteessä on 5dl flora vispiä (2prk), 200g sunnuntai vaniljarahkavalmistetta (1prk) ja noin 200 g tummaa suklaata sulatettuna. Eli ensin vaahdotetaan flora vispi, sekaan vatkataan sunnuntai rahka ja viimeiseksi joukkoon suklaasula, hieman jäähtyneenä. Kakku kostutetaan haluamalla nesteellä, minä käytin appelsiinimehua. Kakku täytetään moussella , noin puolet tulee kakun väleihin, eli neljännes koko moussesta per kerros, täytettähän tulee siis kahteen väliin. Puolet moussesta jää kakun kuorrutukseen, joka kannattaa vaan kaataa suoraan kakun päälle ja siitä sitten veitsellä alkaa levittelemään sitä alaspäin. Kuorrutteen voi myös pursottaa. Tämän suklaatäytteen reseptin olen löytänyt kinuskikissan blogista. Tämän kakun päälle pääsi lk collie kaivelemaan luita, koristeet ovat marsipaania ja taiteellisesta maalaustyöstä vastasi tällä kertaa 8 vuotias tyttäreni Rebecka.