Vai kääryle? Milläs tätä nyt kutsuisikaan. Ihana väli- tai iltapala, ja tietysti helppo tehdä. Tähän tarvitsee tuiki tavallisen vehnäleipätaikinan, voita, pepperonimakkraa, ja juustoraastetta. Anna taikinan kohota kertaalleen kulhossa, jonka jälkeen kaulit sen pitkänmalliseksi neliöksi, noin sentin paksuiseksi. Minulla oli tässä puolen litran taikina josta tuli kaksi pellin mittaista käärylettä. Sivele pehmeä/sulatettu voi levyn päälle, lado pepperonisiivuja päälle, ripottele juustoraastetta ja kääri leipä kiinni pituussunnassan. Nipistä saumakohdat kiinni ja käännä pitkä sauma leivän alle. Laita pellille kohoamaan, voitele kananmunalla ja ripottele halutessasi seesaminsiemeniä pinnalle. Paista 175 asteessa kunnes kypsä, noin 20- 30 minuuttia.