...syntyvät sokerista, kananmunan valkuaisista, glukoosista, vedestä, liivatteesta sekä karamelliväristä. Mausteeksi voi laittaa esanssia, tai niin kuin minä tein, vaniljaa. Kotitekoiset vaahtokarkit ovat aivan ihania tuoreeltaan, pehmeitä, ei yhtään sitkeitä, suussasulavia. Pelkkä ajatus tästä herkusta saa veden kielelle, ja ajatus hampaiden upottamisesta näihin laitta itsekurin koetukselle. Nämä onnistuu myös ilman glukoosia, ja hifistelijöille vinkiksi että rocky roadiin tämä massa sopii todella hyvin. Resepti on hieman haastava toteuttaa, mutta kokeilunhaluisille se löytyy karamellikirjasta jonka on kirjoittanut Maria Öhrn.


Vaahtokarkit odottamassa syöjiään

Vaahtokarkki%20ja%20Bellaa%20014-normal.

Herkut pellillä jähmettymässä

Vaahtokarkki%20ja%20Bellaa%20011-normal.

Ja vähän lähikuvaa

Vaahtokarkki%20ja%20Bellaa%20013-normal.